Mød Ulla#2 Jeg fejler jo ikke, fordi jeg spiser noget sødt

Ulla deltager på gruppeforløbet ‘Slut fred med mad’ og hun fortæller her undervejs om sit forløb.

Nu er der gået 4 uger, siden jeg startede i gruppe forløbet. Jeg har tabt mig – det er dejligt, men det vigtigste for mig i dette forløb har været en rejse i tanker og handling, som før har endt i at overspise.

Det er aldrig for sent bare at fortsætte mine sunde vaner


Nu har jeg fået en kærlig klarhed på, hvad jeg skal gøre for at elske mig selv. Ja, det lyder meget stort.. men det at få forskellige værktøjer til at forstå, at det ALRIG er for sent.

Jeg har aldrig fejlet ved at spise noget, og hvis noget har været lidt for usundt, starter jeg bare ved næste måltid. Det gør så meget ved den dårlige samvittighed, jeg har haft.

Hvor har det været svært, når andre spiser slik og kager lige foran mig

J
eg har altid haft et problem med, at når andre spiste slik og kager, så ville jeg også have… og så tog jeg, hvad jeg kunne få…

Den tankegang er nu ændret så meget, at jeg ikke føler misundelse og kan nu sagtes unde andre deres slik/kager – for jeg må gerne spise alt, men jeg må også gerne sige nej tak. Det er MIG, der vælger. 

Jeg har lige været på mini ferie med min datter, svigersøn og børnebørn. Og det har ikke været svært at nyde gode sunde valg og en enkel kage, som det blev til med mit barnebarn. 

Jeg vil stadig gerne arbejde mere med nogle ting


Noget jeg gerne vil arbejde mere med, er Louises øvefiler. Jeg bliver trænet i min egen indre stemme, og jeg får ro på min krop og mine tanker. Hvor jeg giver mig selv mere kærlighed. 

Her kan du læse om Ullas oplevelser i starten af forløbet

Her kan du læse om, hvor Ulla står efter forløbet

Du kan læse mere om andre personhistorier lige her:

Lisette gruppeforløb 

Frederikke gruppeforløb

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig ved din side

Mindsight

Mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top