Mød Ulla#1, der længe har kæmpet med vægten

Ulla er 57 år, og hun deltager på gruppeforløbet ‘Slut fred med mad’ (2019). Ulla giver os et indblik i hendes tanker om at deltage og hvad hun undervejs får ud af forløbet. Ulla sidder til dagligt i kørestol og laver en del frivilligt arbejde. 

Ulla starter på forløbet, fordi hun er træt af at tælle kalorier og at skulle holde sig fra søde sager.

I starten af forløbet 

F
or nogle måneder siden støtte jeg for første gang på navnet Louise Rostgaard.

Jeg blev fanget af, at man skulle arbejde med hele personen på en sund og kærlig måde – så meget anderledes end alle de andre kure, jeg har prøvet at følge gennem de sidste 40 år
.

Da Louise tilbød et gratis webinar (online foredrag), kunne det ikke går for langsomt med at tilmelde mig 😊 Jeg blev så bidt, at jeg simpelthen ikke kunne lade være med at tilmelde mig det følgende gruppeforløb. 

At være med i dette forløb giver så meget!

Jeg får mange kærlige input til, hvordan jeg kan elske mig selv og ikke være den hårde kritikker. Jeg har mange gange sagt til mig selv ’nu kunne jeg igen ikke overholde det, jeg aftalte’.


Vi bruger på forløbet små sætninger til at være en guideline til at ændre vores opfattelse af, hvordan vi tænker om os selv og hvorfor vi handler som vi gør. Louise har præsenteret mig for at sige ’jeg øver mig i at ændre mine vaner’ og at ’jeg gør det bedste, jeg kan’. Det er sådan en lettelse at have lavet det mentale skifte, at jeg er helt sikker på, at jeg får ændre mine dårlige vaner og får tabt det, jeg har brug for.

At være en del af en gruppe giver et sammenhold og en gensidig forståelse, med kærlig opbakning til hinanden.

Jeg er ikke på kur, men i gang med at leve sundt og elske hele mig.

Her kan du læse om Ullas oplevelser midtvejs i forløbet

Her kan du læse om, hvor Ulla er efter forløbet

Du kan læse mere om andre personhistorier lige her

Frederikke gruppeforløb

Lisette gruppeforløb

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig

Mindsight

mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Selvudvikling

Selv-udvikling

1-til-1 forløb med mig

Scroll to Top