Ærte avocado hummus
En skøn og velsmagende grøn hummus, der kan benyttes både som sovs, dip og dressing. Den har en meget frisk smag og er derfor velegnet til både lidt tungere retter, vegetarretter og fiskeretter. Den kan også udgøre dippen i et sundt og mættende mellemmåltid. Prøv bla. som tilbehør til linsefrikadeller eller stegt kylling. Den er både proteinrig og indeholder masser af grøntsager og sunde fedtsyrer!
Udskriv
Pin
Antal: portioner
Ingredienser
- 1 dåse drænede kikærter 240g
- 1 avocado mellem str.
- 100 gram ærter optøede
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 1 spsk citronsaft
- Friske krydderurter fx timian eller basilikum
Sådan gør du
- Blend alle ingredienser til en ensartet masse og smag til med salt, citron, hvidløg eller krydderurter.
Noter
Du kan tilsætte diverse krydderurter og krydderier til denne lækre grønne hummus.
Du kan også med fordel erstatte ærter og/eller avocado med fx kogte rødbeder, tilsæt da gerne fx noget spidskommen og lidt tahin. Dette giver den skønneste lyserøde hummus!
Du kan også med fordel erstatte ærter og/eller avocado med fx kogte rødbeder, tilsæt da gerne fx noget spidskommen og lidt tahin. Dette giver den skønneste lyserøde hummus!