Mød Frederikke, der elsker god mad

Frederikke deltager på gruppeforløbet ‘Slut fred med mad’ (2019) og fortæller om sin rejse undervejs.

Frederikke er en feinschmecker! Hun elsker at lave lækker mad og bage de lækreste kager – og selvfølgelig også at spise dem bagefter.

Frederikke er 25 år og har altid kæmpet lidt med vægten. Hun ved meget om mad, og hun er god i et køkken. Og er der meget lækker mad, så spiser hun det.

I starten af forløbet

Jeg startede forløb hos Louise for snart 2 måneder siden, og kan allerede mærke et skift i min måde at tænke omkring vægt- og vægttab på.

Rigtig meget af ens vågne timer kan ellers normalt gå med selvbebrejdelse, dårlig samvittighed og deraf følgende dårligt humør. Louise inviterer til en anden vej – hvor man ikke kan ”falde i”, hvor tingene ikke bare er sort-hvide, og hvor uhensigtsmæssig spisning ikke handler om, at man er dum eller bare skal tage sig sammen.

Det har hjulpet meget for mig, at Louise giver plads til, at de spisevaner og -mønstre man har, er der af en god grund, og derfor heller ikke bare skal ”shames” ud til siden. Det er jo netop, når man så bliver overladt til sig selv, at gamle vaner og mønstre vender tilbage; når man møder modgang, stress eller andet overvældende i hverdagen, at spisningen falder tilbage i den samme, gamle rille.

Men det, der betyder rigtig meget er, at selv hvis man ikke kan alt helt perfekt fra starten (og ærligt, hvem kan det?), så er Louise der til kærligt og vidende at guide, hjælpe og støtte hele vejen igennem.

Derudover er gruppeforløbet en genial måde at finde ud af, at man jo bestemt ikke er alene om det her – vi er mange kvinder, der hver dag går med samme problemer. Det er en stor støtte at have selskab i processen og have nogle, man kan dele erfaringer, besværligheder men ikke mindst også glæder med. Et skulderklap fra nogen, der ved, hvad det er for en proces man gennemgår, er en kæmpe hjælp!

Alt i alt er jeg virkelig glad for, jeg har meldt mig til gruppeforløbet, fordi jeg allerede nu efter få gange kan mærke, at der bliver skubbet til nogle mentale klodser, der har stået rigtig meget i vejen for, at jeg kunne komme i gang med – og i mål med – mit ønske om et sundt og varigt vægttab.

Her kan du læse en status fra Frederikke fra midten af hendes forløb

Her kan du læse, hvor Frederikke står efter forløbet

Du kan læse mere om andre person historier lige her

Lisette, gruppeforløb

Ulla, gruppeforløb

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig ved din side

Mindsight

Mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top