Mød Lisette#3 Jeg spiser kun, til jeg er mæt nu og har styr på min eftermiddags-craving

Gruppeforløb, Person historier

Sikke mange AHA-oplevelser! 

Så er forløbet slut og det er tid til at gøre en status. Jeg har desværre måtte melde afbud et par gange grundet private årsager, men Louise har været så flink at maile materiale og komme med input over mail.

Sikke en aha-oplevelse omkring mæthed!

Når jeg ser tilbage på hele forløbet, har det været fyldt med læring og “aha”-oplevelser. Selv det, som jeg troede ikke var et problem, blev lige pludselig italesat og så kunne jeg se, at det ikke har været hensigtsmæssigt. For eksempel bare sådan noget som at spise, til man er mæt. Men hvad er mæt? Er det når man er propmæt eller kan man stoppe før og stadig føle sig mæt? Det kan man godt, kan jeg afsløre.

Det er virkelig et holistisk forløb – vi kommer hele vejen rundt

Hele forløbet har været lidt ligesom en skøn sommersalat, hvor alle farver og smage er repræsenteret. Man kommer ligesom rundt om hele spektret, ikke kun “Hvad er gode fødevarer?” eller “Hvordan er en korrekt måltidssammensætning?”. I stedet er der fokus på hele det menneskelige bag, hvorfor handler jeg sådan som jeg gør og hvorfor er det at jeg altid får cravings kl. 17 om eftermiddagen.

Louise er en super skøn, rummelig og omfavnende kvinde, som virkelig går op i hvad hun laver, og jeg kan anbefale hende til enhver, der er indstillet på at ville arbejde med sig selv og som har lyst til forandring.

 

Læs om starten på Lisettes rejse her

Læs om Lisettes forløb undervejs her

 

Du kan læse andre personlige vandringer her:

Frederikke gruppeforløb forår 2018

Ulla gruppeforløb forår 2018

 

 

 

BLOG

Dig og mig

Vil du slippe for flere fejlslagne forsøg på at tabe dig og istedet finde en KÆRLIG og HOLDBAR vej – med mig ved din side hele vejen?

Gruppeforløb Bryd dit mønster

I trygge rammer tager vi kærlige skridt mod et balanceret forhold til mad

Gratis snak

Er du træt af slankekurene, forbud mod alt det lækre og dårlig samvittighed? Vil du for første gang opleve vægttab på en måde, der virker – og som passer DIG?