Mød Ulla#3 Hele mit mindset er vendt på hovedet

Ulla har deltaget på gruppeforløbet ‘Slut fred med mad’ (2019) og deler her om sin oplevelse.

Så er forløbet slut, og jeg tænker over, hvad jeg særligt har taget med mig.

Jeg må jo faktisk ALT!

 
Det at meditere og give kærlig omsorg til mig selv er virkelig noget, jeg tager med mig efter gruppeforløbet hos Louise.

Tiden for mig har været så udbytterig, idet jeg har lært at acceptere mine ”dårlige” vaner, så jeg har kunnet arbejde med dem og de er blevet til sundere vaner. Hele mit mindset er blevet vendt på hovedet. Særligt det at jeg faktisk kan tillade mig selv at måtte spise alt uden dårlig samvittighed, har givet mig kontrollen tilbage.

Mit mantra er, at ” jeg må det hele, men jeg må også gerne sige nej”, for intet er jo forbudt.

Min indre dialog er fuldstændig forandret


Det at vi har arbejdet med sætninger som mantra, har ændret meget for mig. Jeg taler ikke længere ned til mig selv eller fordømmer mig selv. Jeg er OK, og med kærlig omsorg bliver jeg en sundere udgave af mig.

Dog kender jeg mig selv nok til at vide at jeg er nødt til at have coaching for at få denne livsstil helt ind under huden. Så Louise, du slipper ikke helt af med mig 😉

Her kan du læse mere om starten på Ullas rejse 

Her kan du læse om Ullas rejse undervejs


Du kan læse mere om andre personhistorier lige her

Lisette gruppeforløb

Frederikke gruppeforløb

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig

Mindsight

mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Selvudvikling

Selv-udvikling

1-til-1 forløb med mig

Scroll to Top