Mød Ulla#3 Hele mit mindset er vendt på hovedet

Gruppeforløb, Person historier

Hele mit mindset er vendt på hovedet

Så er forløbet slut, og jeg tænker over, hvad jeg særligt har taget med mig.

Jeg må jo faktisk ALT!

 Det at meditere og give kærlig omsorg til mig selv er virkelig noget, jeg tager med mig efter gruppeforløbet hos Louise.

Tiden for mig har været så udbytterig, idet jeg har lært at acceptere mine ”dårlige” vaner, så jeg har kunnet arbejde med dem og de er blevet til sundere vaner. Hele mit mind set er blevet vendt på hovedet. Særligt det at jeg faktisk kan tillade mig selv at måtte spise alt uden dårlig samvittighed, har givet mig kontrollen tilbage. Mit mantra er, at ” jeg må det hele, men jeg må også gerne sige nej”, for intet er jo forbudt.

Min indre dialog er fuldstændig forandret

Det at vi har arbejdet med sætninger som mantra, har ændret meget for mig. Jeg taler ikke længere ned til mig selv eller fordømmer mig selv. Jeg er OK, og med kærlig omsorg bliver jeg en sundere udgave af mig.

Dog kender jeg mig selv nok til at vide at jeg er nødt til at have coaching for at få denne livsstil helt ind under huden. Så Louise du slipper ikke helt af med mig 😉

 

Her kan du læse mere om starten på Ullas rejse 

Her kan du læse om Ullas rejse undervejs

 

Du kan læse mere om andre person historier lige her

Lisette gruppeforløb forår 2018

Frederikke gruppeforløb forår 2018

 

BLOG

Dig og mig

Vil du slippe for flere fejlslagne forsøg på at tabe dig og istedet finde en KÆRLIG og HOLDBAR vej – med mig ved din side hele vejen?

Gruppeforløb Bryd dit mønster

I trygge rammer tager vi kærlige skridt mod et balanceret forhold til mad

Gratis snak

Er du træt af slankekurene, forbud mod alt det lækre og dårlig samvittighed? Vil du for første gang opleve vægttab på en måde, der virker – og som passer DIG?