Styrer to-do listen dit selvværd?

Dette indlæg er også en fortsættelse af indlægget omkring negativ selvsnak. Her delte jeg noget om ulemperne ved vores negative tanker omkring os selv, og at vi ikke ‘bare’ kan ændre dem, fordi de foregår automatisk. 

Du kan dog begynde at blive bevidst om og begynde at spotte dine tanker, så du kan lære at give dig selv mere opbyggende og støttende tanker.

Når du begynder at blive opmærksom på dine tanker, vil du også opleve, hvordan de skaber reaktioner i dig.

Styrer din to-do liste dit selvværd?


Hvor meget fylder to-do listen i dine tanker? Og hvad gør den ved din selvfølelse? Og din spisning?

Oplever du, som mange af mine klienter, at to-do listen og gøremål fylder en stor del af dagens tanker? Og at den SKAL i bund og kan stresse og gøre, at du går på kompromis med dig selv?

Og måske du kender til at snacke netop her…?

Hvis du kender det, har du sikkert lært at være pligtopfyldende tidligt i livet. Det kommer et sted fra. Men hvad bliver der IKKE plads til, når to-do listen bliver det vigtigste?

Og kan der være et kærligt modspil et sted, så der bliver mere plads til HELE dig?

Hør mere her i denne 4-5 minutters video (med undertekster) 👇

Og vid, at du altid kan ændre tanker og overbevisninger, der ikke tjener dig. Og at støtte kan være væsentligt for dig ❤Vil du gerne øve dig i at spotte dine tanker og øve dig i mere nænsomhed over for dig selv, vil jeg anbefale dig at vende dig imod mindfulness og selfcompassion.

Dette er netop opmærksomhedstræning i det, der sker indeni dig.

Vil du have her-og-nu inspiration, kan du få 3 dages gratis adgang til mit online univers Mindsight, hvor der er en øvefil, der hedder ‘Tanker på en sky’. Der ville jeg anbefale dig at starte ❤

Hvis du er nysgerrig og mærker, at dette taler til dig, så finder du Mindsight lige her

Se også her en kort video med inspiration fra kognitiv terapi om, hvordan du lavpraktisk kan skabe afstand til dine tanker (1 min)

Mindsight

mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top