Spejler du dig også i andre – og bliver ked af det?

Jeg har gjort mig nogle tanker omkring det at se på mig selv gennem andres øjne. Det startede alt sammen med, at jeg har fået briller. Det ændrer jo mit udseende og mit udtryk.

Og det fik mig til at tænke på, hvor ofte jeg ser på mig selv gennem andres øjne, og hvad det egentlig gør ved mig. For tit sker der det indeni mig, at jeg TROR, at andre er langt mere kritiske overfor mig, end de reelt set er.

Og det bliver til en sandhed indeni mig – det bliver til min egen kritik af mig selv, og det skaber et indre miljø, der ikke er rart at være i. Et miljø som tidligere kunne gøre, at jeg kunne dulme netop den fornemmelse gennem mad.

Måske du kan genkende min oplevelse?

Her kommer lidt om briller, at hive ud i trøjen, så maven ikke kan ses – og hvordan du egentlig kan hjælpe sig selv til mindre kritik af dig selv gennem andres øjne.

I
videoen taler jeg om en særlig øvelse i at komme ned i kroppen og øve dig i at blive mindre selvkritisk. Den hedder ‘Kærlig kropsscaning’, og du har mulighed for at prøve den gratis i online universet Mindsight

På mine én-til-én forløb arbejder vi to mere intensivt sammen, så du kan få bugt med alle de barrierer, der gør, at du kæmper med vægten. Læs mere om mine forløb herunder

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig

Mindsight

mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Selvudvikling

Selv-udvikling

1-til-1 forløb med mig

Scroll to Top