Spejler du dig også i andre – og bliver ked af det?

Psykologi

AT SPEJLE DIG I ANDRES ØJNE – OG BLIVE SELVKRITISK OG KED AF DET

Jeg har gjort mig nogle tanker omkring det at se på mig selv gennem andres øjne. Det startede alt sammen med, at jeg har fået briller. Det ændrer jo mit udseende og mit udtryk.

Og det fik mig til at tænke på, hvor ofte jeg ser på mig selv gennem andres øjne, og hvad det egentlig gør ved mig. For tit sker der det indeni mig, at jeg TROR, at andre er langt mere kritiske overfor mig, end de reelt set er. Og det bliver til en sandhed indeni mig – det bliver til min egen kritik af mig selv, og det skaber et indre miljø, der ikke er rart at være i. Og som tidligere kunne gøre, at jeg kunne dulme netop den fornemmelse gennem mad.

Måske du kan genkende min oplevelse?

Her kommer lidt om briller, at hive ud i trøjen, så maven ikke kan ses – og hvordan du egentlig kan hjælpe sig selv til mindre kritik af dig selv gennem andres øjne.

I videoen taler jeg om en særlig øvelse i at komme ned i kroppen og øve dig i at blive mindre selvkritisk. Den hedder ‘Kærlig kropsscaning’, og du har mulighed for at prøve den gratis i min app ‘LouiseRostgaard’.

App’en finder du på Google Play og App Store (gratis download).

På mit gruppeforløb ‘Få et varigt vægttab’ arbejder vi meget med at ændre vores egen selvkritiske dialog – skridt for skridt. Du kan bla. læse om Ullas oplevelser med dette arbejde

På mine én-til-én forløb arbejder vi to mere intensivt sammen, så du kan få bugt med alle de barrierer, der gør, at du kæmper med vægten. Læs mere om mine forløb herunder

 

BLOG

Dig og mig

Vil du slippe for flere fejlslagne forsøg på at tabe dig og istedet finde en KÆRLIG og HOLDBAR vej – med mig ved din side hele vejen?

Gruppeforløb Bryd dit mønster

I trygge rammer tager vi kærlige skridt mod et balanceret forhold til mad

Gratis snak

Er du træt af slankekurene, forbud mod alt det lækre og dårlig samvittighed? Vil du for første gang opleve vægttab på en måde, der virker – og som passer DIG?