Mød Frederikke #2 jeg slår ikke mig selv oveni hovedet mere

Frederikke er deltager på Gruppeforløbet Slut fred med mad (2019) og deler sine tanker undervejs i forløbet.

Noget af det, der undervejs rykker sig rigtig meget for Frederikke, er hendes tanker omkring sig selv, spisning og vægt

Det er en helt anderledes måde at tænke på!


Louise og hendes Gruppeforløb (og individuelle samtaler for den sags skyld) inviterer til en anderledes måde at anskue mad og vægt på;

En vej uden forbud, regler og skyldfølelse, og i stedet en vej, hvor man i højere grad lærer at lytte til sig selv, unde sig nogle ting, som virkelig bringer nydelse og gå uden om dem, der alligevel er ligegyldige;

og når forbuddet er af vejen er der en højere mulighed for at finde ud af, hvad man egentlig har lyst til i stedet for bare at finde ting tillokkende, fordi man ved, det er forbudt.

Jeg er blevet mere nysgerrig på mig selv og hvad jeg har brug for, når jeg spiser


Derudover har jeg fået rigtig meget ud af Louises tilgang til nysgerrighed på egne behov og følelser og hendes fokus på egenomsorg;

Rigtig mange af os (mig selv inklusive) går alt for ofte rundt og slår os selv i hovedet med alt det, vi ikke kan, gør eller når, og det er ikke en særlig kærlig eller konstruktiv vej.

I gruppeforløbet (og de individuelle samtaler) lærer man i højere grad at være nysgerrig på, hvorfor man gør, som man gør, og hvordan man kan tackle mange af de følelser, man støder på i hverdagen (stress, træthed, sorg, kedsomhed, you name it) med løsninger, der rent faktisk imødekommer det behov man har

i stedet for at forsøge at dulme det hele med mad.

Redskaberne giver virkelig mening!


Kombinationen af viden, evaluering/refleksion, meditation og mild bevægelse er en virkelig fin og holistisk all round tilgang til kost og vægttab som er alt for sjælden på markedet.

Mange diætister har en meget ensidig tilgang til mad; ”spis mindre (og mindre fedt), rør dig mindre og du taber dig”.

Og det er jo i og for sig også rigtigt; men lige så snart man er ude af det forløb, falder man tilbage i mange af de vaner og mønstre, man tidligere har haft og får hurtigt kiloene på igen.

Louise hjælper til at finde sunde og holdbare strategier i den måde, du allerede lever dit liv på, sådan så maden og vægttabet ikke bliver et parallelt forløb, som nemt glider væk igen, men sådan at det rent faktisk bliver en meningsfuld og integreret del af din hverdag.

Jeg træner omsorg

  Jeg kan mærke at jeg allerede nu har en mere konstruktiv og mindre kritisk tilgang til mig selv og mit vægttab, og at jeg langsomt får motioneret den refleksions- og omsorgsmuskel, som har været alt for lidt i spil, når jeg tidligere har forsøgt at tackle mad og vægttab.

Her kan du læse om begyndelsen af Frederikkes rejse

Her kan du læse om Frederikkes rejse til slut i forløbet

Vil du læse andre personlige vandringer, så kan du følge Lisette og Ulla her  

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig ved din side

Mindsight

Mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top