Mød Frederikke #3 Jeg giver mig selv mere plads, tålmodighed og accept

Frederikke går i gruppeforløbet Slut fred med mad (2019) og deler ud af sin vandring undervejs.

Gennem Gruppeforløbet hos Louise bliver man introduceret til en anderledes måde at tænke på.

Gruppen gav enorm støtte og sammenhold


Jeg oplevede en enorm grad af opbakning og forståelse samt et godt sammenhold os gruppemedlemmer igennem; selvom vi var meget forskellige, havde vi også mange erfaringer til fælles og mange gode tanker og refleksioner at dele med hinanden; alt sammen faciliteret rigtig godt af Louise.

Jeg har en GOD mavefornemmelse nu – jeg giver mig selv mere plads, tålmodighed og accept


Derudover har jeg afslutningen af dette gruppeforløb en rigtig god mavefornemmelse; jeg ved, at jeg stadig møder udfordringer, og jeg ved, at jeg stadig kommer til at have perioder, hvor dét med maden og vægten måske ikke fungerer optimalt.

Men jeg har sluppet meget af det forventningspres, jeg havde til mig selv med, at nu var det alt eller intet, og at NU skulle der også ske noget, og NU skulle piben have en helt anden lyd.

Og når det så ikke lykkedes 110%, så havde jeg en fornemmelse af slet ikke at lykkes. Nu har jeg i stedet en fornemmelse af, at alle de små sejre også betyder noget.

At jeg skal give mig selv mere plads og mere råderum. Mere tålmodighed og mere accept.

Louises tilgang er enormt befriende


Louises tilgang til mad, vægt og alt det andet er enormt befriende, fordi det netop dækker meget mere end de gængse tilbud – man får lov til at komme i dybden med nogle ting, der slet ikke bliver berørt eller snakket om, når det gælder almindelige diætister

Hvilket også betyder, at man kan komme tilbage til Louise og sige, at man synes, det er svært, og så blive modtaget med forståelse og hjælp.

Alt i alt kan jeg kun anbefale, at man under sig selv et individuelt forløb eller gruppeforløb hos Louise – det giver rigtig meget!

Her kan du læse om starten på Frederikkes rejse

Her kan du læse om Frederikkes rejse undervejs på forløbet

Vil du læse andre personlige vandringer, så kan du følge Lisette og Ulla her

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig ved din side

Mindsight

Mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top