Mød Lisette#2 Vægttab kan lykkes uden stramme slankekure!

Lisette går på Gruppeforløbet Slut fred med mad, og hun er nu lidt over halvvejs. Hendes rejse lige nu har ført hende til at tro på, at det at tabe sig rent faktisk kan lykkes, og hun forklarer her mere om, hvad præcis der er anderledes for hende.

Maden fylder faktisk ikke så meget


Jeg er nu halvvejs i gruppeforløbet hos Louise og er stadig vildt begejstret over udviklingen. Det er utroligt, at samtaler hvor snak om selve kosten fylder forholdsvist lidt, kan gøre så meget.

I stedet bliver der lagt vægt på tankemønstre, vaner, hvordan mad fylder i sociale sammenhænge og mindfulness. Dermed ikke sagt, at der ikke bliver snakket om kosten, for det gør der. Det fylder bare ikke.

Når vi så snakker om kosten, så er det blandt andet optimal sammensætning af måltider støttet med konkrete forslag til mad og ændringer i kosten. Det er dog alt sammen set ud fra et syn om, at ingen madvarer er forbudte.

Selv når livet er svært, kan jeg faktisk leve sådan her!


På trods af en stor omvæltning i mit liv, i form af en aktiv hundehvalp, som både medfører frustrationer, nedsat søvn og mindre overskud, har jeg stadig formået at tabe mig og fortsat implantere nye gode vaner med hjælp fra Louise.

Det vigtigste af alt er at Louise lytter kærligt efter, anerkender mine udfordringer og lægger ikke ”pres” på for at jeg skal sætte mig nye mål, men i stedet at jeg blot skal fortsætte med de allerede indarbejdede vaner og tanker.

Vi tager udgangspunkt i det, der fylder lige nu og her


Derudover evner Louise at gribe fat i, hvad der er af fokuspunkter og problemstillinger for den enkelte og give det plads i undervisningen og fornemmer hurtigt, hvis noget ikke er et problem.

Jeg har igennem forløbet fået øjnene op for, at fx mavesult ikke er det samme som hovedsult, værktøjer til at håndtere mine cravings, fået indblik i hvordan mindfulness kan hjælpe med at komme i kontakt med min krop og mærke efter, hvad jeg føler. Samtidig har jeg fået en tro på at projekt ”vægttab” rent faktisk kan lade sig gøre uden stramme slankekure og diæter.

Her kan du læse om starten på Lisettes rejse

Her kan du læse om slutningen på Lisettes forløb

Du kan læse mere om andre person historier lige her:

Frederikke gruppeforløb

Ulla gruppeforløb

Slut fred med mad

slut fred med mad

1-til-1 forløb med mig ved din side

Mindsight

Mindsight

Din online inspiration til at slutte fred med mad, meditationer, selvudvikling, bevægelse

Scroll to Top