Spidskålssalat med gulerødder

Spidskål med gulerødder
Spidskål med gulerødder

Spidskålssalat med gulerødder

En hurtig, grov salat med masser af bid. Hvis du vælger en balsamico glace med smag som fx hasselnød, giver det salaten et skønt twist.
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Antal 4 portioner
Kalorier 157 kcal

Ingredienser
  

  • ¼ spidskål snittet i strimler
  • 2 gulerødder skåret i tynde skiver
  • 1 håndfuld mandler ca. 20 stk.
  • 2 spsk. olivenolie el. rapsolie
  • 1-1,5 spsk. balsamico glace gerne med smag
  • Citronskal af ½ øko citron
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Snit spidskålen fint i strimler og brug en aspargesskræller/kartoffelskrælller til at skære tynde gulerodsskiver. Hak mandlerne og rist dem på en tør pande. Bland olie med balsamico glace, finthakket citronskal, salt og peber. Vend det hele sammen og servér.

Noter

Benyt gerne de grøntsager, der er i køleskabet. Erstat gerne mandler med fx cashewnødder eller pinjekerner. Benyt gerne krydderurter for at variere smagen.
Scroll to Top