Sauce verte
Sauce verte

Sauce Verte

En virkelig frisk dressing, der især egner sig til fisk. Prøv den også til fjerkræ og som dip til grøntsager.
Udskriv Pin
Ret: Dressing og saucer, Tilbehør
Kcal pr. portion: 83kcal
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 dl Cheasy Fraiche 5%
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk purløg
  • 2 spsk bredbladet persille
  • 2 spsk dild
  • 2 spsk basilikum
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skyl krydderurterne. Blend 1 dl creme fraiche med alle krydderurterne. Dette gør creme fraichen flot grøn og flydende.
  • Bland resten af creme fraichen i og tilsæt citronsaft, hvidløg, salt og peber. Smag evt. til med lidt sukker eller flydende honning.

Noter

Hvis du gerne vil have den ekstra stærk, kan du smage den til med finthakket grøn chili. Til asiatiske retter kan du skifte basilikum ud med koriander.
Næringsindhold
Sauce Verte
Pr. portion
Kalorier
83
Scroll to Top