Weekend brunch

Brunch anrettet på serveringsbakke

Kan du godt lide at lave lækker morgenmad til din bedre halvdel – og ønsker du et lidt sundere twist? Så vælg denne variant med laks, æg og kalkunbacon og A38!

Jeg elsker brunch – men jeg bliver ret tung i kroppen af hvide boller fra bageren med masser af pølser og bacon. Men brunch er hygge, brunch er nærvær, brunch er forkælelse, og derfor har jeg lavet en brunch-variant, der giver lidt mere lethed og lidt mere næring til din krop.

Så lad denne weekend brunch være rammen om jeres formiddag med hygge, nærvær og forkælelse.

Brunch anrettet på serveringsbakke

Weekend brunch

Ønsker du også at gøre lidt ekstra ud af morgenerne i weekenden? Og stadig få en næringsrig og velsmagende brunch? Lad dig inspirere her!
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Morgenmad
Kcal pr. portion: 473kcal
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 1 skive rugbrød
  • 3 æg
  • 1 spsk minimælk
  • 8 skiver kalkunbacon (1 pakke)
  • 2 spsk ketchup
  • 2 dl A38
  • 3 spsk nøglehulsmærket musli
  • 2 tsk akaciehonning
  • 20 gram laks

Sådan gør du

  • Steg kalkunbacon på en god slip-let pande. Pisk æg sammen med lidt mælk i en skål, tilsæt lidt salt og peber og steg æggene ved middelvarme på panden, hvor bacon er stegt.
  • Find et flot glas og læg 1 dl A38 i hvert glas. Top med 1,5 spsk. musli og 1 tsk akaciehonning.
  • Rist rugbrødet og skær det over i to trekanter. Placer en skive foldet laks på hvert rugbrød. Anret gerne med fx purløg eller karse på toppen
  • Anret en tallerken med A38 i midten, rugbrød med laks, æg og bacon samt en lille skål med ketchup. Velbekomme!

Noter

Du kan erstatte laks med en skiver mager ost (30+). Honning på yoghurten kan udskiftes en frugt, fx bær eller æbler i tern. Du kan også udskifte yoghurt med sunde pandekager eller klatkager (se opskrift).
Næringsindhold
Weekend brunch
Pr. portion
Kalorier
473
Kulhydrater
 
26
g
Sukker
 
10
g
Fiber
 
2
g
Protein
 
35
g
Fedt
 
25
g
Mættet fedt
 
8
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkeltumættet fedt
 
10
g
Scroll to Top