Ristet brød med scrambled eggs

Ristet med med scrambled eggs, brunch
Ristet med med scrambled eggs, brunch

Ristet brød med scrambled eggs

En nærende og mættende morgenmad på dage, hvor der er mindre travlt.
Samlet tid 15 minutter
Ret Morgenmad
Antal 1 portion
Kalorier 347 kcal

Ingredienser
  

  • 1 skive groft rugbrød
  • 2 æg
  • 1 spsk minimælk
  • Salt og peber
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ løg 40 gram hakket
  • 1 lille peberfrugt i strimler

Sådan gør du
 

  • Pisk æg sammen med mælk, salt og peber i en skål.
  • Opvarm olie i en pande og steg løget gyldent. Tilsæt æggemassen og rundt under stegning.
  • Tilsæt strimlerne af peberfrugt efter 2 minutter.
  • Rist rugbrødet og servér rugbrød med scrambled eggs.

Noter

Der kan også laves en omelet ved at stege ved lavere varmegrader og ikke røre rundt i æggemassen. Separér evt. æggehvider og blommer og pisk æggehviderne stive, inden de kommer i massen. Herved bliver omeletten luftig.
Variér også gerne valget af grøntsager. Fx forårsløg, porrer, spinat, gulerod i tynde skiver, tomat, og drys gerne med purløg. Ønsker du færre kalorier, så benyt da kun et stort æg (ca. 90 kcal)
Scroll to Top