Ristet brød med scrambled eggs

Ristet med med scrambled eggs, brunch
Ristet med med scrambled eggs, brunch

Ristet brød med scrambled eggs

En nærende og mættende morgenmad på dage, hvor der er mindre travlt.
Udskriv Pin
Ret: Morgenmad
Kcal pr. portion: 347kcal
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 1 skive groft rugbrød
  • 2 æg
  • 1 spsk minimælk
  • Salt og peber
  • 1 tsk rapsolie
  • ½ løg 40 gram hakket
  • 1 lille peberfrugt i strimler

Sådan gør du

  • Pisk æg sammen med mælk, salt og peber i en skål.
  • Opvarm olie i en pande og steg løget gyldent. Tilsæt æggemassen og rundt under stegning.
  • Tilsæt strimlerne af peberfrugt efter 2 minutter.
  • Rist rugbrødet og servér rugbrød med scrambled eggs.

Noter

Der kan også laves en omelet ved at stege ved lavere varmegrader og ikke røre rundt i æggemassen. Separér evt. æggehvider og blommer og pisk æggehviderne stive, inden de kommer i massen. Herved bliver omeletten luftig.
Variér også gerne valget af grøntsager. Fx forårsløg, porrer, spinat, gulerod i tynde skiver, tomat, og drys gerne med purløg. Ønsker du færre kalorier, så benyt da kun et stort æg (ca. 90 kcal)
Næringsindhold
Ristet brød med scrambled eggs
Pr. portion
Kalorier
347
Scroll to Top