
Ristet brød med scrambled eggs
En nærende og mættende morgenmad på dage, hvor der er mindre travlt.
Udskriv
Pin
Kcal pr. portion: 347kcal
Antal: portion
Ingredienser
- 1 skive groft rugbrød
- 2 æg
- 1 spsk minimælk
- Salt og peber
- 1 tsk rapsolie
- ½ løg 40 gram hakket
- 1 lille peberfrugt i strimler
Sådan gør du
- Pisk æg sammen med mælk, salt og peber i en skål.
- Opvarm olie i en pande og steg løget gyldent. Tilsæt æggemassen og rundt under stegning.
- Tilsæt strimlerne af peberfrugt efter 2 minutter.
- Rist rugbrødet og servér rugbrød med scrambled eggs.
Noter
Der kan også laves en omelet ved at stege ved lavere varmegrader og ikke røre rundt i æggemassen. Separér evt. æggehvider og blommer og pisk æggehviderne stive, inden de kommer i massen. Herved bliver omeletten luftig.
Variér også gerne valget af grøntsager. Fx forårsløg, porrer, spinat, gulerod i tynde skiver, tomat, og drys gerne med purløg. Ønsker du færre kalorier, så benyt da kun et stort æg (ca. 90 kcal)
