Quinoagrød ala gulerodskage

Quinoagrød ala gulerodskage

En virkelig lækker og nærende grød, der mest af alt smager af dessert! Quinoa er rig på både fibre, protein og sunde fedtsyrer, så den er et rigtig godt bud på en næringsrig morgenmad.
Udskriv Pin
Ret: Mellemmåltider, Morgenmad, Søde sager
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2 portioner

Ingredienser

  • 1 dl ukogt quinoa
  • 2 dl mælk/plantemælk
  • 1 nip salt
  • 150 gram revet gulerod
  • 1 tsk vanilje
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser i en gryde og varm op. Skru ned til svag varme og lad grøden simre i 15-20 minutter, til mælken er kogt ind og quinoa er færdigkogte.

Noter

Variér gerne denne grød med fx chia frø i stedet for.
Smagsmæssigt kan du variere denne ved at koge en basisgrød uden gulerødder og krydderier og fx tilsætte frisk mango, ananas og ristet kokos, eller tilsætte vanilje, kaffe, kakao og kanel til en lækker mocca-grød.
Jeg har brugt sojamælk med vanilje her, da den i sig selv tilfører sød smag.
Scroll to Top