Koldskål
Koldskål

Koldskål

En lækker, frisk og luftig koldskål, der mætter mere og har mindre sukker end den originale koldskål.
Udskriv Pin
Ret: Mellemmåltider, Morgenmad, Søde sager
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 6 portioner

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1-2 spsk sukker
  • 400 gram skyr
  • 1 liter kærnemælk
  • 1 øko citron skallen derfra
  • 2 vaniljestænger brug kornene derfra

Sådan gør du

  • Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Bland skyr, kærnemælk, citronskal og vaniljekorn i og smag til – Måske den skal være syrligere eller sødere.

Noter

Du kan mose friske bær, fx jordbær, og vende i koldskålen for en frisk smag.
5 almindelige kammerjunkere er 100kcal. Du kan også prøve at riste havregryn eller smuldret rugbrød i lidt sukker eller honning for flere fibre.
Billedet er taget af Greatdaneinc fra Pixabay.
Scroll to Top