Cremet pasta med laks

Cremet pasta med laks

En lækker og cremet ret med et flot farvespil. Retten indeholder mange sunde fedtsyrer, mættende proteiner og fibre.
Udskriv Pin
Ret: Aftensmad, Fisk
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 rød peberfrugt stor
  • 300 gram broccoli
  • 250 gram madlavningsfløde Oma 4%
  • 400 gram laks
  • 200 gram spaghetti af sorte bønner
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Hak løg, pres hvidløg, skær peberfrugt i tern og broccoli i mindre buketter. Skær laks i tern på et par cm. Steg løg gyldne i lidt olie og tilsæt de pressede hvidløg. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken – kun al dente, så der stadig er bid i. De skal tilsættes retten efterfølgende og koges færdige deri.
  • Tilsæt broccoli og peberfrugt og steg i yderligere et par minutter. Tilsæt madlavningsfløde og laksestykkerne, og lad retten simre i 5 minutter, eller til laksen har skiftet farve. Tilsæt den kogte spaghetti og smag til med salt og peber.

Noter

Spaghetti/pasta baseret på bælgfrugter (bønnepasta) har et meget højt indhold af både protein og fibre sammenlignet med almindelig pasta. De mætter også rigtig godt.
Retten er meget nem at variere; skift laksen ud med anden form for fisk og brug de grøntsager, der er i køleskabet. Retten fungerer også fint med frosne grøntsager, fx edamame bønner, grønne bønner og ærter.
Tilsæt krydderier efter eget valg.
Scroll to Top