Blomkålscouscous

Blomkålscouscous
Blomkålscouscous

Blomkålscouscous

En mættende salat, der kan benyttes istedet for fx ris eller bulgur til aftensmaden. Den er særligt god at servere til kylling!
Udskriv Pin
Ret: Salat, Tilbehør
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 portioner

Ingredienser

  • ½ blomkål
  • 250 gram cherrytomater
  • 2 spsk pinjekerner
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt basilikum
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • ½ lime saften derfra
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Riv blomkål på den grove side af et rivejern. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er let gyldne. Halver tomaterne. Hak persille og basilikum groft, og bland det hele sammen.
  • Rør olivenolie med limesaft, honning, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og drys med pinjekerner.

Noter

Har du ikke lime, kan du benytte citron. Variér gerne krydderurterne efter behag.
Scroll to Top