Vegetarpizza på blomkålsbund
En lækker og sprød pizza, der mest af alt består af grøntsager. Du kan variere den på et utal af måder
Udskriv
Pin
Kcal pr. portion: 526kcal
Antal: portion
Ingredienser
Pizzabund
- 1 lille blomkålshoved ca. 275 g
- 1,5 spsk fiberhusk
- 3 æg
- 1 tsk salt 2 styk
- 1,5 tsk oregano
Fyld
- 2 tomater
- 1 lille rødløg
- 10 oliven
- 50 g ananas
- 3 spsk revet mozzarella
Sådan gør du
Pizzabund
- Tænd ovnen på 180 grader (alm ovnvarme).
- Riv blomkålshovedet groft og bland det med fiberhusk, æg, salt og oregano.
- Læg blandingen på bagepapir på en bageplade og tryk den flad og rundt. Bag pizza bunden i 15 min, til bunden bliver brun i kanten.
Fyld
- Skær tomaterne i skiver og ananas i mindre stykker. Læg grøntsagerne på pizzabunden og top med den revne ost. Bag igen til osten smelter og bliver gylden.
Noter
Du kan variere krydderierne i pizza bunden efter eget valg. Du kan også ændre fyldet på pizzaen – både til andet vegetarisk fyld og til fx kylling stegt i krydderier.