Vegetarpizza på blomkålsbund

Vegetarpizza på blomkålsbund

En lækker og sprød pizza, der mest af alt består af grøntsager. Du kan variere den på et utal af måder
Udskriv Pin
Ret: Aftensmad, vegetar
Køkken: Indisk
Keyword: Plantebaseret
Kcal pr. portion: 526kcal
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 1 portion

Ingredienser

Pizzabund

  • 1 lille blomkålshoved ca. 275 g
  • 1,5 spsk fiberhusk
  • 3 æg
  • 1 tsk salt 2 styk
  • 1,5 tsk oregano

Fyld

  • 2 tomater
  • 1 lille rødløg
  • 10 oliven
  • 50 g ananas
  • 3 spsk revet mozzarella

Sådan gør du

Pizzabund

  • Tænd ovnen på 180 grader (alm ovnvarme).
  • Riv blomkålshovedet groft og bland det med fiberhusk, æg, salt og oregano.
  • Læg blandingen på bagepapir på en bageplade og tryk den flad og rundt. Bag pizza bunden i 15 min, til bunden bliver brun i kanten.

Fyld

  • Skær tomaterne i skiver og ananas i mindre stykker. Læg grøntsagerne på pizzabunden og top med den revne ost. Bag igen til osten smelter og bliver gylden.

Noter

Du kan variere krydderierne i pizza bunden efter eget valg. Du kan også ændre fyldet på pizzaen – både til andet vegetarisk fyld og til fx kylling stegt i krydderier.
Næringsindhold
Vegetarpizza på blomkålsbund
Portionsstørrelse
 
750 g
Pr. portion
Kalorier
526
Kulhydrater
 
35
g
Sukker
 
18
g
Fiber
 
20
g
Protein
 
35
g
Fedt
 
30
g
Mættet fedt
 
11
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkeltumættet fedt
 
12
g
Scroll to Top