Chia grød med kakao og kokos
Den populære chiagrød byder på masser af protein, fibre og sunde fedtsyrer! Og så er den nem at give netop den smag, du godt kan lide. Her får du grød med et twist af kokos og kakao. Chia frøene suger rigtig godt med væske, derfor skal grøden altid stå i minimum 10-15 minutter inden servering.
Udskriv
Pin
Antal: portion
Ingredienser
- 3 spsk chia frø
- 1,5 spsk kokosmælk
- 2 spsk minimælk el. anden mager mælk
- 1 tsk kakao uden sukker
- 1 tsk stevia sukker el. alm. sukker
Sådan gør du
- Bland mælk og kokosmælk og tilsæt kakao og sukker. Bland derefter chia frø i og rør godt rundt, til både kakao og chiafrø har fordelt sig i mælken. Lad grøden stå på køl i minimum 10-15 minutter og gerne længere tid. Servér gerne med lidt frugt på toppen. Velbekomme!
Noter
Denne chiagrød er meget nem at variere. Ønsker du en mere mager grød, kan du erstatte kokosmælken med en mager yoghurt, med eller uden smag. Det er dog stadig i chia frøene, at de fleste (sunde!) kalorier gemmer sig.
Ønsker du en laktosefri variant, kan du benytte plantemælk i stedet for. Eller prøv fx Alpro yoghurt med kokos