Disse forretningsbetingelser gælder ved indgåelse af aftale om køb af ydelser og produkter fra

LouiseRostgaard, cvr-nummer 36304995, Byvej 9b, Meløse, 3320 Skævinge. mail@louiserostgaard.dk

Aflysning, reklamations- og fortrydelsesret samt opsigelse af medlemskaber

Elektroniske produkter og medlemskaber

Der er ikke fortrydelsesret på elektroniske produkter som online forløb, medlemskaber, e-bøger og online foredrag.

Medlemskab af universet Mindsight har en gratis prøveperiode på 3 dage, inden første betaling igangsættes. Medlemskabet fornyes automatisk hver måned.

Opsigelse af medlemskab skal ske senest 2 dage før fornyelse. Dette sker på www.app.louiserostgaard.dk under ‘Mine Indstillinger’ i øverste højre og herefter ‘Subscriptions’. Du skal være logget ind for at kunne opsige medlemskabet.

Midlertidig pause i medlemskabet er muligt. Kontakt LouiseRostgaard.

Individuelle sessioner

Afbud skal ske senest 24 timer før konsultationen, ved afbud efter dette påregnes betaling for den fulde konsultation.
Ved udeblivelse fra konsultationen påregnes betaling for den fulde konsultation.

Kurser, workshops, webinarer og foredrag

Når billetten til et arrangement ført er købe, er det ikke muligt at få pengene retur. Dette gælder både ved online webinarer og foredrag via Zoom og arrangementer i klinikken og studiet.

Du må gerne overdrage din billet til en anden. LouiseRostgaard skal modtage en email omkring dette senest 24 timer før arrangementet.

Aflysning

LouiseRostgaard forbeholder sig retten til at aflyse kurser, workshops og forløb ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus/foredrag med ledige pladser, alternativt at få pengene retur. LouiseRostgaard kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. LouiseRostgaard kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt

Gruppeforløb

Når tilmelding er gennemført, er det ikke muligt at få det fulde beløb tilbagebetalt. Der er fortrydelsesret indtil 5 dage før opstart af forløbet, hvor det vil være muligt at få 50% af beløbet retur.

Hvis du ikke kan komme til en undervisningsgang (pga. sygdom, andre arrangementer etc.), bliver denne desværre ikke refunderet. Hvis over halvdelen af deltagerne på et gruppeforløb aflyser på samme modul, aflyses dette modul uden mulighed for refusion.

Skulle LouiseRostgaard være forhindret grundet fx sygdom, vil du tilbydes en alternativ undervisningsgang eller tilbagebetales svarende til den undervisningsgang der aflyses.

Fysiske produkter

LouiseRostgaards webshop for fysiske produkter er placeret på www.moveandmind.dk/shop. Handelsbetingelser findes på www.moveandmind.dk/handelsbetingelser.

Priser

Alle priser er i danske kroner

Betaling

Betaling via LouiseRostgaards app

Køb af online produkter sker via LouiseRostgaards app www.app.louiserostgaard.dk, der er hosted af Heymarvelous.com. Betaling foregår med Heymarvelous som gateway og med Stripe som betalingsindløser.

Der kan betales med visa-kort, Visa dankort og Mastercard.

Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre

Betaling i klinikken

Der kan ved betaling i klinikken udstedes faktura, hvor der ligeledes kan betales via bankoverførsel og mobilepay – gælder dog ikke medlemskaber. Kontakt LouiseRostgaard for yderligere informationer.

Mobilepay betaling sker til nummer 996688

Sikkerhed

Stripe

Stripe, som benyttes til betalingsgateway til betalinger med VISA, MasterCard, Amex, Diners, JCB og EuroCard bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til materialer for individuelle forløb, online forløb, webinarer, kurser, workshops og gruppeforløb samt digitale produkter tilhører LouiseRostgaard

LouiseRostgaard

CVR: 36304995

Byvej 9B, Meløse

3320 Skævinge

Scroll to Top