Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er i danske kroner

Betaling

Der kan betales med visa-kort, Visa dankort og Mastercard.

Ved faktura udstedt via mail kan ligeledes betales med Dankort. Kontakt LouiseRostgaard for yderligere informationer

Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Sikkerhed

Stripe

Stripe, som der benyttes til betalingsgateway til betalinger med VISA, MasterCard, Amex, Diners, JCB og EuroCard bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, der overføres ved betaling med dit kort, beskyttes under overførslen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning.

Aflysning, reklamations- og fortrydelsesret samt opsigelse af abonnementer

Elektroniske produkter og abonnementer

Der er ikke fortrydelsesret på elektroniske produkter som abonnement på universet LouiseRostgaard, e-bøger, online foredrag og online forløb.

Abonnement på universet LouiseRostgaard fornyes automatisk hver måned. Opsigelse af abonnementet skal ske senest 14 dage før fornyelse. Dette sker på hjemmesiden under ‘Konto’ og ‘Mit abonnement’ eller ved at sende en mail til mail@louiserostgaard.dk.

Kurser, workshops og foredrag

Det er ikke muligt at få pengene retur, når billetten først er købt, men du må gerne overdrage din billet til en anden. LouiseRostgaard skal modtage en email omkring dette senest 24 timer før arrangementet.

Aflysning

LouiseRostgaard forbeholder sig retten til at aflyse kurser, workshops og forløb ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus/foredrag med ledige pladser, alternativt at få pengene retur. LouiseRostgaard kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved ændringer. LouiseRostgaard kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt

Gruppeforløb

Når tilmelding er gennemført, er det ikke muligt at få det fulde beløb tilbagebetalt. Der er fortrydelsesret indtil 5 dage før opstart af forløbet, hvor det vil være muligt at få 50% af beløbet retur.

Hvis LouiseRostgaard til den individuelle samtale vurderer, at du ikke opfylder inklusionskriterierne (se HER), vil du få det fulde beløb refunderet.

Hvis du ikke kan komme til en undervisningsgang (pga. sygdom, andre arrangementer etc.), bliver denne desværre ikke refunderet. Hvis over halvdelen af deltagerne på et gruppeforløb aflyser på samme modul, aflyses dette modul uden mulighed for refusion.

Skulle LouiseRostgaard være forhindret grundet fx sygdom, vil du tilbydes en alternativ undervisningsgang eller tilbagebetales svarende til den undervisningsgang der aflyses.

Personlige sessioner

Afbud skal ske senest 24 timer før konsultationen, ved afbud efter dette påregnes betaling for den fulde konsultation.
Ved udeblivelse fra konsultationen påregnes betaling for den fulde konsultation.

Et betalt forløb kan ikke refunderes, når forløbet først er gået igang. Dog kan de resterende sessioner ombyttes til en anden af LouiseRostgaards ydelser.

Alle sessionerne på et forløb skal være benyttet indenfor 1 år (Dog 1,5 år for den store pakke på 9 sessioner). Her bortfalder ligeledes muligheden for at få et beløb ombyttet til en anden ydelse.

I tilfælde af udefrakommende faktorer kan udløbsfristen for forløb udvides. Udefrakommende faktorer er bla. sygdom hos LouiseRostgaard eller pandemi. Pengene kan stadig ikke returneres.

Fysiske produkter

Fysiske produkter som bøger og merchandise har 14 dages returret, og køber afholder selv afgifter i forbindelse med eventuel forsendelse af det købte produkt.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til kurser, workshops, forløb og events samt digitale produkter tilhører LouiseRostgaard

LouiseRostgaard

CVR: 36304995

Byvej 9B, Meløse

3320 Skævinge