Opskrifter

Opskriftsunivers

Når du gerne vil ændre kostvaner, er det meget vigtigt med inspiration – og inspiration der ikke nødvendigvis er særlig kompliceret, så du kan overskue madlavningen. Derfor har jeg udviklet et opskriftsunivers med masser af lækre og nemme opskrifter.

Du finder opskrifter til både morgenmad, frokost og aftensmad samt til alt det, vi spiser mellem måltiderne. Jeg tager udgangspunkt i de mest basale råvarer, og de fleste opskrifter tager under eller omkring 30 minutter at lave.

Der udgives løbende nye opskrifter, så du hele tiden kan få ny inspiration.

Er du på et af mine forløb, får du selvfølgelig gratis adgang til opskrifterne i ½ år.

 Sådan får du adgang

Alle opskrifterne får du adgang til med abonnementet GULD til LouiseRostgaard. Med GULD får du adgang til alle opskrifter, alle øvelfiler og alle bevægelsesvideoer samt særlige tilbud og rabatter – fx 40% rabat på online foredraget om Cravings og sukkertrang og 20% rabat på LouiseRostgaards kogebog ‘Lidt Lettere’, der indeholder helt nye opskrifter!

Du får direkte adgang til alle disse værdifulde ressourcer både via hjemmesiden og app’en LouiseRostgaard – så bliver det ikke nemmere. 

Første måned er gratis, og herefter koster det kun 25 kr.  pr. måned, og du finder app’en LouiseRostgaard på Google Play og App Store.

Download af app’en er gratis, og i den gratis version har du adgang til 10 opskrifter, øvefilen ‘En kærlig kropsscanning’ og nogle af LouiseRostgaards bevægelsesvideoer.

 

 * Betaling for abonnement foregår efter tilmelding automatisk hver måned og kan opsiges senest 14 dage inden fornyelse.