Online foredrag

Lær hjemme i din stue hvordan mad, følelser, tanker, cravings og vaner hænger sammen, og hvad DU kan gøre for at få mere balance og frihed

Online foredrag

Ønsker du at lære mere om, hvordan mad, følelser, tanker og vaner hænger sammen, så er mine online foredrag skræddersyet til dig.

Når du først har købt foredraget, er det dit til evigt eje. Det vil sige, at du kan se det, når du vil, og du kan spole frem og tilbage, hvis der er noget, du har brug for at høre flere gange.

Du finder dem alle herunder – og flere kommer til hele tiden.

Som noget nyt kan du købe alle foredragene samlet og spare penge! Bare brug linket nederst på siden

Cravings og sukkertrang

 

 

 

 

 

 

Oplever du, at du kan få en usigelig trang til søde sager? Kager på arbejdet? Guf i bilen? Ostemadder, pølsehorn eller pizza? 

Oplever du, at du ikke altid kan styre, om du nu skal spise eller ej, og pludselig står du og åbner skabene for at se, hvad der kan tilfredsstille din trang?

Og når du så har spist det, du gik og fantaserede om, så kan du rammes af virkelig dårlig samvittighed?

Så er foredraget her SKRÆDDERSYET til dig

I online foredraget, der varer 1 times tid, tager jeg dig igennem følgende:

 • Hvad er cravings og sukkertrang?
 • Hvorfor opstår de? Hvad trigger dem?
 • Og hvad kan du så gøre?

Hvis du tror, at du bare skal tage dig sammen og have viljestyrke nok til at holde dig fra alle lækkerierne, tager du desværre fejl. Viljestyrke er kun en brøkdel af, hvad der er løsningen. Det er nemlig SÅ vigtigt at forstå årsag og virkning, så du kan sætte ind de rigtige steder.

   De 5 hyppigste årsager til, at det er svært at tabe dig

   

   Kender du alle kure? Og er rigtig god til at være på dem – lige indtil du ikke er det mere?

  Og forstår du faktisk ikke helt, hvorfor det ikke bare lykkes for dig?

  Så MÅ du se foredraget her! I foredraget deler jeg ud af, hvilke udfordringer jeg igen og igen ser hos klienter i min klinik, og som forskning understøtter. Du får konkret viden, visuelle modeller og skridt i nye veje at gå, når vi begynder at tale om emner som madregler, vores forhold til vores krop og vores egen indre stemme.

  I online foredraget, der varer 1 times tid, tager jeg dig igennem de 5 emner, du VIRKELIG gerne vil kende til, når du ønsker at ændre din livsstil – og få et balanceret forhold til maden.