Blandet salat

Blandet salat

Salat med hummus og avocado

Antiinflammatorisk, mættende og smagfuld frokostsalat!
Udskriv Pin
Ret: antiinflammatorisk, Frokost, Salat, Tilbehør
Keyword: antiinflammatorisk, Plantebaseret, Vegetar
Kcal pr. portion: 533kcal
Samlet tid: 10 minutter
Antal: 1 portioner

Ingredienser

Salat

  • 1 håndfuld Friske spinatblade
  • 100 g rød spidskål
  • 0,5 peberfrugt
  • 1 forårsløg
  • ½ dl cashewnødder
  • 0,5 stk. avocado
  • 2 spsk hummus

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1 tsk agavesirup
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Lav dressingen og smag til – der skal være en god balance mellem syre og sødme. Lad den trække lidt.
  • Skyl spinatbladene grundigt, fjern evt. hård stilk og skær bladene i mindre stykker. Snit spidskål fint, hak peberfrugt i små tern, snit forårsløg i små, mundrette stykker og skær den halve avocado i mindre tern.
  • Bland spidskål med spinat, peberfrugt, forårsløg avocado og dressingen. Top med cashewnødder og to store spsk. hummus.

Noter

Erstat gerne rød spidskål med almindelig spidskål og variér grøntsagerne med det, du har derhjemme. Tilsæt gerne friske krydderurter, fx persille eller citrontimian
Næringsindhold
Salat med hummus og avocado
Pr. portion
Kalorier
533
Kulhydrater
 
39
g
Sukker
 
15
g
Fiber
 
7
g
Protein
 
15
g
Fedt
 
39
g
Mættet fedt
 
6
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkeltumættet fedt
 
23
g
Scroll to Top