Salat med hummus og avocado
Antiinflammatorisk, mættende og smagfuld frokostsalat!
Udskriv
Pin
Kcal pr. portion: 533kcal
Antal: portioner
Ingredienser
Salat
- 1 håndfuld Friske spinatblade
- 100 g rød spidskål
- 0,5 peberfrugt
- 1 forårsløg
- ½ dl cashewnødder
- 0,5 stk. avocado
- 2 spsk hummus
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk æblecidereddike
- 1 tsk agavesirup
- salt og peber
Sådan gør du
- Lav dressingen og smag til – der skal være en god balance mellem syre og sødme. Lad den trække lidt.
- Skyl spinatbladene grundigt, fjern evt. hård stilk og skær bladene i mindre stykker. Snit spidskål fint, hak peberfrugt i små tern, snit forårsløg i små, mundrette stykker og skær den halve avocado i mindre tern.
- Bland spidskål med spinat, peberfrugt, forårsløg avocado og dressingen. Top med cashewnødder og to store spsk. hummus.
Noter
Erstat gerne rød spidskål med almindelig spidskål og variér grøntsagerne med det, du har derhjemme. Tilsæt gerne friske krydderurter, fx persille eller citrontimian