1-til-1

Vil du slippe for flere fejlslagne forsøg på at tabe dig og istedet finde en KÆRLIG og HOLDBAR vej
– med mig ved din side hele vejen?

Kom til klinikken i Meløse udenfor Hillerød eller lad os mødes online.

Dig og mig

Vil du slippe for flere fejlslagne forsøg på at tabe dig og istedet finde en KÆRLIG og HOLDBAR vej – mad, vaner og mindset. Tilskud fra Sygesikring

Psykoterapi

Har du brug for at tale om det, der er svært for dig? Arbejde dybere med forholdet til maden, din krop og dig selv? 

Sådan har Mette oplevet et forløb

 

“Jeg troede det var mig, der var noget galt med, at det var min krop der var forkert. Louise har hjulpet mig at forstå, at jeg er helt som jeg skal være, min krop er sund og klog.

Jeg er ved at lære at lytte til mig selv og tage mig selv seriøst. Jeg oplever en nysgerrighed på mine mønstre og (mad)vaner, jeg går på opdagelse i dem og skammer mig ikke over dem, men undersøger og prøver nye mere selvkærlige tiltage af med støtte og opbakning fra Louise.

Jeg ved ikke, hvor jeg havde været i dag, hvis jeg ikke havde mødt hende.  Det er ubeskriveligt, hvilken lethed og ro jeg har fundet, fordi jeg er blevet mødt og set, som det menneske jeg er, og ikke som en standard vare, der skal passe ind i bestemte former og kostprogrammer”

– Mette

Gratis snak?

Ønsker du at undersøge, om vi har kemi og om det er mig, der kan hjælpe dig? Så book en gratis snak på 20-25 min. i min online booking kalender øverst på siden. Du kan komme til min klinik eller vi kan tale i telefonen eller via online programmet Whereby.

OBS Online bookingkalenderen er lukket lige nu pga venteliste, men send en mail til mail@louiserostgaard.dk 

Hvad koster det?

En indledende session varer 75 min og koster 1300 kr.

Opfølgende sessioner varer 45 min. (60 min for terapi) og koster 900 kr.

 

Når du har købt en session, booker du blot i booking kalenderen i øverst højre hjørne.

Find vej

Klinikken ligger på Byvej 9B i Meløse (3320 Skævinge) tæt ved Hillerød. 

Du skal ind i annekset bag huset. Der er desværre ikke venteværelse indenfor, men der er et hyggeligt lille aflukke lige ved indgangen.

BUS ELLER BIL

Bus 326 og 322 kører næsten lige til døren.

Du må ikke parkere foran huset, men der er gratis parkering på Kildevej 50 m væk samt parkeringspladserne ved busstoppestederne 100 meter derfra.